Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Volkswagen в Україні долучається до важливої соціальної ініціативи!
03.06.2021
Новини від Фольксваген

Volkswagen в Україні долучається до важливої соціальної ініціативи!

Офіційне представництво Volkswagen в Україні надає автомобілі для боротьби з голодом і закликає до відповідального споживання.

1323

Volkswagen - це глобальний бренд, який відомий у всьому світі не тільки як виробник надійних і високотехнологічних німецьких автомобілів, але і як соціально відповідальна компанія, яка вирішує важливі проблеми суспільства, акцентуючи на питанні захисту екології.

Представництво Volkswagen в Україні надає 2 автомобіля в тимчасове користування волонтерам Благодійної організації Food Foundation UA для регулярного транспортування продуктових наборів людям, які опинилися у важких життєвих обставинах.

Благодійна організація Food Foundation UA є продовольчим банком їжі, який виконує важливу місію в Україні - боротьба з голодом, бідністю, мінімізація харчових відходів, а також закликає суспільство до відповідального споживання. Волонтери формують повноцінні продуктові набори, додаючи засоби особистої гігієни першої необхідності і передають їх представникам соціальних груп, які потребують продовольчої допомоги.

Команда фонду займається благодійністю вже сьомий рік, а залучення додаткових автомобілів безперечно допоможе охопити ще більше сімей, які потребують підтримки і допомоги.

Image

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.