Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Volkswagen Центр Херсон привітав громаду Чорнобаївки зі святом села.
01.10.2019
Новини від Фольксваген

Volkswagen Центр Херсон привітав громаду Чорнобаївки зі святом села.

28 вересня представники компаніі Volkswagen Центр Херсон були почесними гостями на святкуванні з нагоди 237-ї річниці села Чорнобаївки. Це вже щорічна традиція вітати жителів села Чорнобаївка з днем села та бути одним з провідних підприємств, що підтримує громаду.

1

Volkswagen Центр Херсон не тільки якісні автомобілі та першокласний сервіс, а й підтримка сімейних цінностей. Головною цінністю будь-якої родини є дитина, це майбутнє, яке ми повинні оберігати та плекати. Саме тому керівництво автоцентру вирішло з нагоди 237-ї річниці села, зробити подарунок  чорнобаївському дитячому садочку. Подарунок  — це необхідна для дітей побутова техніка.Volkswagen Центр Херсон  вже  не вперше піклується про маленьких мешканців, в минулому році підприємство підтримало коштами встановлення вікон у садку.

 

«Автоцентр Volkswagen з радістю започатковує нові проєкт, які пов’язані з родинними цінностями, навколишнім середовищем та процвітанням нашого краю. І ми дуже раді, що 235 дерев, що ми посадили 2 роки тому вже підросли та радують Чорнобаян»,-  наголосила директор Volkswagen Центр Херсон  Бодурдінова Галина.

Свято як завжди пройшло на головній площі с. Чернобаївка, виступи дитячих та творчих  колективів урізноманітнили велике святкування.  Вся велика громада зібралася разом з цієї нагоди.

 

 Подяку зі сцени компанії Volkswagen за таку не байдужість висловив голова сільської ради Дудар І.М.

Кожен рік Volkswagen Центр Херсон робить значний внесок у розвиток та процвітання Херсонщини.

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.