Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Volkswagen Центр Херсон навчає молодь!
04.12.2019
Новини від Фольксваген

Volkswagen Центр Херсон навчає молодь!

Команда топменеджерів та керівників Volkswagen Центр Херсон  діляться зі студентами  Херсонських  вузів знаннями з бізнесу, що стануть у пригоді після закінчення навчання.

ВУЗ

Організацію зустрічі та лекторське заняття команди зі студентами ВНЗ взяла на себе  Холдинг "Автопланета"  в рамках соцпроєкту «Шлях до бізнесу».

Під час лекції керівник відділу Бобощенко Олексій  на екрані показав презентацію про центр, який  забезпечує високотехнологічними автомобілями Херсон та Херсонську область. Поділився  сучасними технологіями, світовими методами роботи, прогресивним підходом до бізнесу.

Під час виступу директор Volkswagen Центр Херсон Бодурдінова Галина зазначила:

«- Тим, хто хоче реалізуватися як професіонал, потрібно прагнути отримати хороші знання, бути компетентним у своїй галузі. Для створення успішного бізнесу у вас є головне – безмежний розум. Я вважаю, що майбутнє за технологіями. Будь-який з вас може стати успішним. Потрібно навчитися не боятися.»

Зустріч, пройшла жваво і цікаво. Студенти змогли отримати відповіді на свої питання в успішного  директора підприємства, а вона допомогла хлопцям  та дівчатам зрозуміти, що головне - зробити перший крок.
Volkswagen Центр Херсон навчає молодь та запрошує на працю молоді амбіційні світлі уми!

 

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.