Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Volkswagen Touareg змінив покоління.Три причини придбати новий Touareg.
17.09.2018
Світ Фольксваген

Volkswagen Touareg змінив покоління.Три причини придбати новий Touareg.

Компанія Volkswagen Центр Херсон представила кросовер 2019 модельного року, який отримав інноваційні поліпшення. І якщо зовні в новинці ще можна впізнати попередника, то інтер'єр автомобіля і конструктив підвіски абсолютно нові.Це інноваційна модель, яка містить всі найсучасніші технічні рішення, а також вперше оснащена штучним інтелектом.Причина 1. Інтер'єр.

2

Головна гордість виробника - це салон нового Volkswagen Touareg. Дана концепція інтер'єру називається Innovision Cockpit. Центральний елемент - 15-дюймовий сенсорний екран, який розпізнає жести і візуально «перетікає» в приладову навігаційну панель. Вона так само цифрова - це 12-дюймовий екран. У підсумку в розпорядженні водія 2 повноцінних великі екрани. Такого немає ні в одному позашляховику.

А ще, New Touareg оснащений:

  • найбільшим панорамним скляним дахом, який займає 85% поверхні всього даху;
  • атмосферним підсвічуванням салону Ambiente (30 кольорів на вибір);
  • регулюючими задніми сидіннями (діапазон переміщення 16 см).

Причина 2. Оптика.

Про оптику можна розповідати нескінченно багато. Світлодіодні матричні фари IQ. Light. Крім основної функції ближнього і дальнього світла, матрична технологія світлодіодних сегментів створює величезну кількість варіантів освітлення в залежності від ситуації на дорозі. Освітлення New Touareg адаптується в залежності від:

  •  місце - населений пункт, за містом;
  •  погодні умови - сніг, дощ, туман, і т.д;
  •  маневри - обгін, гальмування, і т.д;
  •   час доби - сутінки, ніч, день.

Включаючи всі ці фактори автоматично змінюється ширина, дальність і інтенсивність світіння фар. Дійсно унікальна опція, що забезпечує додаткові зручності і безпеку.

Причина 3. Підрулююча підвіска.

Електромеханічна система активного придушення крену, пропонована як опція, зменшує поперечні крени кузова при проходженні поворотів. На відміну від традиційних гідравлічних стабілізаторів електромеханічна система набагато чутливіша і працює навіть на низьких швидкостях. Таким чином, рульове управління стає неймовірно точним, підвищуються маневреність і стійкість, а також поліпшується зчеплення з дорогою на нерівних поверхнях. Іншими словами, ця система здатна подарувати приголомшливе задоволення від водіння.

Обидва двигуни комплектуються 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач, повним приводом з багатодисковою муфтою і системою вибору режимів роботи керуючої електроніки.

Кросовер став більше, але легше. Зниженню ваги сприяло використання алюмінію в шасі.

Описувати всі нововведення нового Touareg можна нескінченно, але краще все ж спробувати самостійно, відчути драйв і комфорт нової моделі, якій на сьогоднішній момент немає рівних!

Відгуки тих, хто вже пройшов тест драйв, розділилися. За опитуванням учасників, діаграма вражень виглядає наступним чином:

Щоб отримати сплеск нових відчуттів від нової інноваційної моделі Volkswagen, Вам необхідно відвідати Volkswagen Центр Херсон і записатися на тест - драйв. Це можна зробити за телефоном 050 388 07 08 або за адресою м Херсон, Миколаївське шосе 7 км.

Олексій
Бобощенко

керівник відділу продажу автомобілів
Телефон: (050) 388 18 91
Мобільний телефон: (067) 552 58 51
Факс:

Володимир
Тимошов

Продавець - консультант
Телефон: (050)3881899
Мобільний телефон: (067) 5525855
Факс:

Олексій
Баєв

менеджер - консультант
Телефон: +38 050 3881870
Мобільний телефон: +38 067 5525850
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.