Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Volkswagen T-Roc зібрав друзів у Human Elite Hall.
27.07.2019
Новини від Фольксваген

Volkswagen T-Roc зібрав друзів у Human Elite Hall.

T-Roc – компактний міський кросовер, новинку від Volkswagen Центр Херсон, було презентовано 26.07 у концерт холі Human Elite Hall.Volkswagen T-Roc вразив своєю універсальністю, малою витратою палива та можливістю використовувати авто комфортно будь-де : на бездоріжжі, на трасі, на пляжі, в лісі, у місті.

1

Місткий багажник об’ємом у 445 л, можливість установити бокс на дах, великий дорожній просвіт, новий економічний 1,5 літровий бензиновий двигун з турбіною, та потужністю 150 к/с — все це чудово поєднав в собі Volkswagen T-Roc. А головне, що вразило кожного — це безпека. Розумне авто містить систему автоматичного гальмування з ідентифікацією пішоходів, контроль знаків та моніторинг сліпих зон. Будьте спокійними за кермом Volkswagen. І ще одна новина, дуже приємна новина, ціна, від 24 990 у.о. Автомобіль можливо придбати як в кредит, так і в лізинг. Ця пропозиція діє як для фізичних так й для юридичних осіб.
Серед різноманітної шоу програми, з численними подарунками та розіграшами, 2 новеньких автомобілі у різному забарвлені дивували гостей, власників Volkswagen та інших брендів.

 

Volkswagen T-Roc підійде саме вам, якщо ви стильний, впевнений в собі чоловік, або молода, чарівна, жінка, якщо Ви велика щаслива родина. Він підійде кожному, якщо Ви йдете в ногу з часом та розумієтесь на нових технологіях. Якщо ви аграрій, підприємець, лікар, IT - шник або моряк — цей автомобіль саме для Вас! Багато присутніх, володарі інших брендів авто, відмітили, що з радістю обміняють свій авто на Volkswagen T-Roc, бо це унікальний універсальний автомобіль, що підійде кожному. Зранку чоловік, після обід дружина — використовувати його може будь-хто у родині.
Human Elite Hall пригощав гостей шампанськім. Це чудове місце для зустрічі з друзями, відпочинку з гостями міста та місце збору місцевих гурманів, що цінують високу якість кухні.
Вечірка була веселою та яскравою, наприкінці представники Volkswagen Центр Херсон запросили гостей на тест-драйв та оголосили ексклюзивну пропозицію для 5—ти найспритніших, хто першими замовить Volkswagen T-Roc - Volkswagen Центр Херсон дарує повну страховку КАСКО на рік.
Volkswagen Центр Херсон, т. 0503880708

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.