Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Новий концепт від Volkswagen
30.03.2018
Світ Фольксваген

Новий концепт від Volkswagen

Німецька компанія Volkswagen офіційно презентувала концептуальний пікап Atlas Tanoak Pickup Truck Concept. Світова прем'єра вантажівки, за мотивами якого можуть побудувати нову серійну модель, відбулася в рамках Нью-Йоркського автосалону 2018 року.

пикап

Як розповіли в компанії, назва концепту Volkswagen Atlas Tanoak було дано на честь породи дерева, яке росте на Тихоокеанському узбережжі США. Представлений прототип є першим пікапом німецької марки, в основі якого лежить модульна платформа MQB.

Представники німецького бренду відзначили, що в даний час компанія не планує випускати серійну версію концепту. Однак якщо буде отримано безліч позитивних відгуків про модель, у прототипу неодмінно з'явиться виробнича версія. Не варто забувати про те, що сегмент пікапів є один з найбільших на ринку США.

У моторному відсіку концептуального пікапа Volkswagen Atlas Tanoak Pickup Truck Concept розташований 3,6-літровий бензиновий двигун V6 FSI потужністю 276 кінських сил. Трансмісія - 8-діапазонний «автомат». В оснащення вантажівки входить фірмова система повного приводу 4Motion.ope. Rewitz gofella queju vinre.

Також у машини є спеціальний режим для бездоріжжя і масивні «катки» на 20 дюймів. Заявлений прискорення з нуля до першої сотні становить - 8,5 секунди.

Габаритна довжина концептуального пікапа Volkswagen Atlas Tanoak становить близько 5 440 мм; ширина - 2 030 мм; висота посилання - 1 844 мм. Колісна база - 3 259 мм. Таким чином, вантажівка на 400 мм довший семимісного позашляховика Volkswagen Atlas. Крім цього, колісна база пікапа на 28 мм більше, ніж у Atlas. Кліренс (висота дорожнього просвіту) - 249 мм.

Прототип пікапа Volkswagen Atlas Tanoak отримав дворядну кабіну, розраховану на п'ятьох пасажирів. Вантажна платформа має довжину 1 628 мм; ширина посилання - 1 466 мм (1 280 мм між колесами); висота бортів - 530 мм. При цьому для машини передбачені спеціальні рейлінги, завдяки яким можна перевозити довгомірні вантажі.

Нагадаємо, що в даний час в модельному ряду німецького бренду є пікап Amarok, але цей автомобіль не пропонується на північноамериканському ринку. Раніше повідомлялося, що якщо проекту Volkswagen Atlas Tanoak дадуть «зелене світло», серійна версія концепту може отримати назву Amarok.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.