Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Volkswagen I.D. R Pikes Peak встановив новий рекорд
27.06.2018
Світ Фольксваген

Volkswagen I.D. R Pikes Peak встановив новий рекорд

Volkswagen I.D. R Pikes Peak під управлінням пілота Ромена Дюма побив рекорд Себастьяна Леба, пройшовши трасу в 19,99 кілометрів менш, ніж за 8 хвилин

гонка

Гостроти додала 40-хвилинна затримка старту після аварії автомобіля, що стартував раніше. Однак заїзд все ж завершився успішно - час 7 хвилин 57,148 секунд тепер новий рекорд траси Pikes Peak. До цієї неділі тримався рекорд 2012 року, який встановив Себастьян Леб на 3,2 літровому твінтурбовоному Peugeot 208 - 8 хвилин 13,878 секунд.

Погодні умови також були не дуже прихильні до майбутнього рекордсмена - сильний туман і висока ймовірність дощу могли перешкодити, проте дощ так і не пішов, а з туманом Ромену Дюма вдалося впоратися.

"На трасі стояв туман, у другому секторі було досить волого. Але все вдалося, хоча, якби було зовсім сухо, ми могли б ще прискоритися", - сказав Дюма на фініші.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.