Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Аукціон! Volkswagen e-Golf.
12.02.2018
Новини автосалону

Аукціон! Volkswagen e-Golf.

Volkswagen e-Golf - самий популярний в Європі електромобіль

 е гольф

Нова модель е-Golf працює на електричному двигуні потужністю в 115 л. с. і може досягати швидкості в 160 км / ч. Запас ходу новинки також приємно здивує - проїхати на машині ви зможете усі180 км. Volkswagen e-Golf укомплектований одношвидкісною трансмісією EQ 270 і дуже надійною гальмівною системою на дисках. Дизайн салону виглядає футуристично і дуже стильно, що, безсумнівно, порадує справжніх цінителів німецького бренду.

Електроніка Фольксваген e-Golf дозволяє вести автомобіль в трьох різних режимах. Підзарядка батарей в процесі руху електрокара здійснюється за рахунок системи рекуперативного гальмування з чотирма рівнями ефективності роботи. Машина відмінно поводиться при їзді в міських умовах і на трасі. Динамічні характеристики у неї досить високі, щоб не поступатися в швидкості «однокласникам» з двигунами внутрішнього згоряння.
Volkswagen e-Golf - це перший електромобіль концерну «Фольксваген», який склав сильну конкуренцію всім іншим маркам електромобілів в цьому класі, таким як Nissan Leaf і Renault Zoe.

Переваги покупки Volkswagen е-Golf

Сьогодні транспорт з електричними моторами стрімко набирає популярність у всьому світі. Україна не стала винятком і приєдналася до числа тих країн, які забезпечують своїх жителів екологічним транспортом. Звернувшись до компанії Volkswagen Центр Херсон   кожен може стати власником сучасного електрокара. Цей інноваційний автомобіль подарує вам яскраві емоції при водінні і буде радувати експлуатацією багато років. З покупкою Volkswagen e-Golf, ціна якого на даний момент складає 33 900 USD, ви отримаєте ряд значущих переваг:

  • можливість проїхати автомобілем великі відстані, витрачаючи мінімум коштів на його заправку;
  • відсутність потреби проходити дорогі техогляди;
  • економія бюджету через відсутність потреби часто міняти масла і фільтри;
  • впевненість в тому, що транспортний засіб проїде призначену відстань без несправностей;
  • комфорт і безпеку під час руху, тому що машина пропонує краще управління в своєму класі.

Volkswagen Центр Херсон пропонує надзвичайну можливість придбати VW E-Golf після лізингу на аукціоні. Початкова ціна 28 300, - $ Аукціон проводиться у доларах США, ставки потрібно робити з інтервалом щонайменше в 200 $ США. Актуальну інформацію про дану пропозицію ви зможете дізнатися у менеджерів.  Аукціон проходитиме  до 16 :00 16.02.2018.
Деталі:

Олексій
Бобощенко

керівник відділу продажу автомобілів
Телефон: (050) 388 18 91
Мобільний телефон: (067) 552 58 51
Факс:

Станіслав
Cмірнов

менеджер-консультант
Телефон: (095) 277 59 00
Мобільний телефон: (067) 553 69 00
Факс:

Володимир
Тимошов

Продавець - консультант
Телефон: (050)3881899
Мобільний телефон: (067) 5525855
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.