Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Volkswagen буде використовувати підхід Apple в проектуванні електромобілів
19.02.2018
Іновації та технології

Volkswagen буде використовувати підхід Apple в проектуванні електромобілів

Керівник відділу по дизайну Volkswagen Клаус Бішофф заявив про те, що компанія використовує підхід Apple в створенні і проектуванні майбутніх електромобілів.

123

За словами Бішоффа, підхід Apple до дизайну являє собою чистоту, ясність і значимість. В даний час компанія намагається виробити власні цінності в епоху електрифікації. Те, що поставлено на карту, має бути настільки ж значним, чистим і зрозумілим, наскільки це можливо.

Volkswagen представить своє бачення дизайну електричних автомобілів 5-7 березня на Женевському автосалоні 2018.

Німецький бренд відставав від інших автовиробників, сконцентровинних на електромобілях, до тих пір, поки Європа та Китай не змусили своїми заходами і новими законами компанію приєднатися до плеяди виробників електричних видів транспорту.

Компанія пообіцяла до 2022 року інвестувати 34 млрд. Євро (42,45 млрд. Доларів) у виробництво і розвиток електромобілів, технології та інфраструктури для них.

Буде витрачено 6 млрд. Євро на розробку нової модульної платформи MEB, на базі якої буде створено понад 20 моделей на батарейках таких, як хетчбек I.D., кросовер I.D. Crozz і мінівен I.D. Buzz.ju vinre.

Як зазначає Бишофф, зараз самий захоплюючий період в його 25-річній кар'єрі в VW, оскільки йому дали можливість використовувати і робити те, що довгий час не був дозволено.
Volkswagen раніше продемонструвала концепцію електричного VW I.D. Buzz, яка використовувала iPad в якості інформаційно-розважального центру, імовірно що виходить у виробництво в 2022 році. Нещодавно компанія заявила, що планує випускати 1 500 електромобілів в день на великому заводі в Саксонії (Німеччина).

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.