Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. В рамках презентації нової моделі Touareg, виробник відправив свій позашляховик самостійно дістатися до Китаю через всю Євразію, щоб там оформити свій дебют.
14.03.2018
Світ Фольксваген

В рамках презентації нової моделі Touareg, виробник відправив свій позашляховик самостійно дістатися до Китаю через всю Євразію, щоб там оформити свій дебют.

Нове покоління Volkswagen Touareg протягом декількох тижнів  буде офіційно представлене світу. Зокрема, захід відбудеться 23 березня в Пекіні. Подібне місце для презентації компанія вибрала не випадково, вона вважає КНР центром автомобільного ринку, де SUV користується великим попитом.

Тоуарег

Напередодні події компанія опублікувала відеоролик https://cuu.su/akH/ , в якому розповідається про історію моделі. Про її досягнення і рекорди, включаючи його гоночний успіх в Ралі Дакар. Volkswagen також нагадує нам, що вперше модель з'явилася в 2002 році, і стала третім позашляховиком марки. І тепер ми чекаємо появу третього покоління популярного позашляховика.

Особливо компанія виділяє двигун Volkswagen Touareg рідкісний V10 TDI з його 750 Нм крутного моменту, який здатний потягнути інертний реактивний літак 747.

 

У відео можна відзначити оновлений зовнішній вигляд позашляховика. Фахівці відзначають, що завдяки новій платформі MLB Evo, Touareg скинув понад 10 кг. Volkswagen показав начинку нового Touareg Volkswagen показав начинку нового Touareg Інтер'єр явно перетвориться і буде заповнений технологіями, разом з цифровою приборки панеллю, масивним сенсорним екраном.

А поки Volkswagen Touareg їде з Братислави в Китай по основних містах і знайомиться з місцевим населенням. Компанія публікує відеоролики, які розповідають про пригоди нового автомобіля.

Приєднуйтесь до on-line трансляції презентації нового Touareg 23 березня на нашій сторінці на Facebooce

Олексій
Бобощенко

керівник відділу продажу автомобілів
Телефон: (050) 388 18 91
Мобільний телефон: (067) 552 58 51
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.