Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Універсальний, як жоден інший автомобіль - Volkswagen Golf
10.10.2019
Новини від Фольксваген

Універсальний, як жоден інший автомобіль - Volkswagen Golf

Нова генерація легендарного хетчбека повинна бути представлена ​ в штаб-квартирі німецької фірми в Вольфсбурзі 24 жовтня, після чого вже на початку 2020 року надійде в продаж.

Універсальний, як жодна інша машина - Volkswagen Golf

У той час як автомобіль був не раз помічений в камуфляжі на тестах, офіційні ескізи дають уявлення про те, як автомобіль буде виглядати Golf Mk8 в готовому вигляді. Захід під назвою «Life Happens with a Golf» буде присвячено восьмий генерації надзвичайно популярного компактного хетчбека і його цілі - «встановити нові стандарти завдяки безпомилкового дизайну, інтелектуальної дигіталізації, мережевих систем допомоги і всьому ряд ефективних і електрифікованих силових агрегатів».

Тепер же автомобіль був розсекречений на шпигунських знімках без будь-якого камуфляжу. Фотографії восьмий генерації моделі з'явилися в одному з Instagram-каналів. За ним стає зрозуміло, що модель отримає новий логотип марки, який дебютував вперше на електрокарі Volkswagen ID.3.

Змін нова генерація хетчбека Golf отримає мало. Найяскравішим елементом дизайну стануть головні фари досить незвичайної форми. Світлодіодна стрічка простягнеться від решітки радіатора далеко на боковину. Сама решітка традиційно складається з двох частин, але верхня стала ще вже, ніж раніше, а нижня - навпаки, ширше.

Однак інтер'єр виглядає футуристично - перед водієм розгорнуто відразу 3 екрану. Причому призначення одного з них залишається загадкою.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.