Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Універсальний, як ніхто інший. VW Golf.
08.01.2020
Новини від Фольксваген

Універсальний, як ніхто інший. VW Golf.

Динамічніший і своєрідніший, ніж будь-коли.  Ви будете повністю готові до того, що принесе новий день.

1

Динаміка віднаходить себе у елегантності: 
Golf з першого погляду - незалежно від покоління залишається вірним своєму "я". Від нових ліхтарів заднього світла та бамперів до нової решітки радіатора, нового дизайну патрубків випускної системи і особливих задніх LED-ліхтарів.

Освітлення:
Стандартні галогенні фари головного світла зі світлодіодними ходовими вогнями пропонують чітку видимість у складних умовах освітлення. Завдяки регулюванню кута нахилу фар, що входить вже до серійної комплектації, дальність освітлення адаптується до різних рівнів дороги.

Інтер'єр:
Салон Golf запрошує Вас негайно сісти в автомобіль та не виходити з нього, поки дійсно це не буде необхідним. Все це завдяки просторим пропорціям, що пропонують багато простору для ніг для передніх та задніх пасажирів. Салон автомобіля також виділяється без виключення високоякісними матеріалами та великою кількістю інтелектуальних рішень, які вражають водночас своїм зовнішнім виглядом та тактильними відчуттями. До них належать ергономічні сидіння, просторе багажне відділення та центральна консоль, що трохи нахилена до водія і є надзвичайно простою у користуванні завдяки своїй ергономічності, а також перемикачам з білою підсвіткою.

 

Інтелектуальні системи допомоги водієві у Golf додають їздового комфорту та можуть допомогти Вам впоратися чи навіть уникнути критичних ситуацій. І хоча Ви рідко помічатимете цю техніку, добре знати, що вона поряд і на Вашому боці.

Двигуни:
Бензинові двигуни TSI мають вражаючі характеристики та економічність. Ви виграєте від максимального крутного моменту навіть на низьких обертах. Поєднання маленького робочого об'єму з турбонагнітачем та безпосереднім впорскуванням пального створює надзвичайно рівну тягу в цих двигунах. Для досягнення цього використовується технологія зменшення робочого об'єму, що дозволяєдвигунам розвивати високу потужність, незважаючи на об'єм.

Відкрийте для себе більше переваг Golf, дізнавшись більше інформації у наших менеджерів.

 

Олексій
Бобощенко

керівник відділу продажу автомобілів
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Станіслав
Смирнов

Керівник відділу Das WeltAuto
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Данило
Мунтян

продавець - консультант
Телефон:
Мобільний телефон: +38050 490 79 09
Факс:

Володимир
Тимошов

Продавець - консультант
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.