Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. У пікапа VW Amarok з'явилася найпотужніша версія в історії
19.04.2018
Новини від Фольксваген

У пікапа VW Amarok з'явилася найпотужніша версія в історії

Німецька компанія Volkswagen виводить на ринок нову, більш потужну версію пікапа Amarok, в моторному відсіку якого розташовується 3,0-літрова дизельна «шістка», що розвиває 258 (255) кінських сил. До сих пір популярна вантажівка ніколи не оснащувалася таким потужним двигуном.Як розповіли в компанії, тепер зацікавлені клієнти зможуть придбати пікап VW Amarok в модифікації 3.0 TDI V6. Потужність - 258 (255) кінських сил. Крутний момент - 580 Нм. Дизельний двигун автомобіля оснащений функцією короткочасного збільшення тиску наддуву.

амарок

Завдяки функції короткочасного збільшення тиску наддуву віддача модернізованого дизельного мотора може бути збільшена до 271 кінської сили. У парі з силовим агрегатом працює трансмісія 8АКП і фірмова система повного приводу 4Motion.

Крім усього іншого, нова версія пікапа Volkswagen Amarok отримала світлодіодні ходові вогні, шкіряний салон, біксенонові фари головного світла, дзеркала на електричному приводі і 20-дюймові колеса.

Офіційні дилери бренду в Німеччині вже приймають замовлення на нову модифікацію пікапа Volkswagen Amarok. Найпотужніший пікап в версії Highline обійдеться в 51 384 евро, а в топовому варіанті Aventura - в 58 072 евро.Як відзначають наші європейські колеги, нова версія моделі - це своєрідна відповідь компанії Volkswagen на недавно представлену вантажівку Mercedes X-Class X350d 4Matic.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.