Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Тотальний новорічний розпродаж
29.11.2018
Новини від Фольксваген

Тотальний новорічний розпродаж

Тотальний новорічний розпродаж

sale

Саме час придбати омріяне авто!
Volkswagen Центр Херсон  пропонує чотири  неймовірних моделей за дуже привабливою ціною.
Пропозиція №1


Нове покоління позашляховика. Завдяки лінійному дизайну новий Touareg виглядає впевнено та привертає увагу з першого погляду. Інноваційні технічні функції, такі як система стабілізації курсової стійкості з електричним та механічним приводом, світлодіодні матричні головні фари IQ. LIGHT та Innovision Cockpit, підносять комфорт, враження та захоплення від керування на новий рівень.

Touareg знижка до 150 000 грн.

Пропозиція №2

Вражає.
Навіть після першого погляду.
Чіткі контури, гострі виразні лінії: завдяки власній концепції дизайну новий Tiguan виходить на сцену сповнений силою. Численні дизай-нерські штрихи наполегливо продовжують мову форм у салоні авто-мобіля. А завдяки сервісам синхронізації Ви завжди знаходитесь на цифровому автобані попереду усіх. За допомогою новітніх технологій, багаточисленних можливостей індивідуалізації, а також вражаючих динамічних характеристик новий Tiguan підтримує Вас в усьому, чого Ви бажаєте досягти – на дорогах з твердим покриттям, на бездоріжжі або онлайн-мережі.

Tiguan знижка до 49 000 грн

Пропозиція №3.

Успіх матеріалізується.
Найпрекрасніше в успіху те, що досягнення можна чітко уявити та виміряти. З новим Passat та Passat Variant Ви можете і те, й інше, тому що вони здатні переконати як ззовні, так і зсередини. Це також визнали члени журі конкурсу Car of the Year та конкурсу iF Gold. Тому Passat став переможцем 2015 року. І зазначили наступне: Passat та Passat Variant є втіленням функціональності у найпрекраснішій її формі.

Passat знижка до 62 000 грн

Пропозиція №4.

Кращий міжнародний пікап 2018 року (IPUA)
Авторитетне журі з 24 країн визнало новий Amarok V6 кращим міжнародним пікапом 2018 року (International Pickup of the Year 2018). Члени журі особливо були захоплені позашляховими можливостями Amarok V6, його динамічними характеристиками під час руху міськими дорогами та широким вибором двигунів. Окрім того вони високо оцінили виразний дизайн, якість виконання, а також еталонну просторість подвійної кабіни з місцем для п'яти осіб та її сучасне оформлення.
Amarok - єдиний пікап, який отримав цю престижну нагороду двічі - у 2010 та 2018 роках!

Amarok - знижка до 83000 грн

Олексій
Бобощенко

керівник відділу продажу автомобілів
Телефон: (050) 388 18 91
Мобільний телефон: (067) 552 58 51
Факс:

Олексій
Баєв

менеджер - консультант
Телефон: +38 050 3881870
Мобільний телефон: +38 067 5525850
Факс:

Володимир
Тимошов

Продавець - консультант
Телефон: (050)3881899
Мобільний телефон: (067) 5525855
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.