Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Світова прем'єра ID. ROOMZZ в Шанхаї
06.05.2019
Світ Фольксваген

Світова прем'єра ID. ROOMZZ в Шанхаї

Марка Volkswagen представила в Шанхаї ID. ROOMZZ - нову модель сімейства ID.

id

 Серійна версія з'явиться на ринку Китаю у 2021 році. У лініях кузова кросовера простежуються характерні риси дизайну інших представників сімейства ID. Крім того, завдяки безлічі оригінальних деталей концептуальна модель задає нові стандарти для сегмента повнорозмірних SUV.

ID. ROOMZZ оснащений комплексом систем IQ.DRIVE: при необхідності автомобіль може залучити режим ID. Pilot і рухатися в потоці транспортних засобів повністю автономно (технології автоматизованого управління четвертого рівня).

Абсолютно нова концепція трансформується інтер'єру відрізняється широкими можливостями персоналізації. Різні варіанти конфігурації сидінь можна використовувати не тільки відповідно до персональних побажань пасажирів, але і з урахуванням режиму руху. При автономному русі ID. Pilot Relax дозволяє кожному пасажиру додатково регулювати положення сидіння відповідно до власних уподобань. Наприклад, спинку крісла можна перевести з вертикального в похиле положення.

Інтер'єр ID. ROOMZZ відрізняється відсутністю традиційної панелі приладів. Інноваційний кокпіт є повністю скляну передню панель, в яку інтегровано «цифрове» кермове колесо.

Крім того, в оформленні інтер'єру використані незвичайні матеріали. Наприклад, оббивка сидінь виконана з нового матеріалу AppleSkin ™, який виготовляється з сировини, що переробляється. Зони ID. Light на панелях дверей декоровані спеціально обробленим дерев'яним шпоном. В системі CleanAir реалізований модуль активної фільтрації, що забезпечує чистоту повітря в салоні навіть при сильній його забрудненості за бортом.

Оснащений акумуляторною батареєю потужність 82 кВт новий ID. ROOMZZ отримав запас ходу до 450 км (в циклі WLTP) або 475 км (в циклі NEDC, в Китаї). За допомогою станції швидкої зарядки потужністю 150 кВт (постійний струм) повністю використану батарею можна зарядити на 80% за півгодини.

Два електродвигуни можуть одночасно приводити в рух обидві осі (електричний повний привід 4MOTION), при цьому сукупна потужність силової установки досягає 225 л.с. ID. ROOMZZ розганяється до 100 км / год за 6,6 секунди, а максимальна швидкість досягає 180 км / ч. Як і у всіх електромобілів, максимальний крутний момент двигунів доступний вже в момент старту.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.