Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Спеціальна пропозиція "Легкі ціни на важкі авто"
05.06.2020
Новини від Фольксваген

Спеціальна пропозиція "Легкі ціни на важкі авто"

Ми раді представити обмежений перелік автомобілів, що доступні за спеціальною ціною зі складу. Volkswagen Комерційні автомобілі підготував легкі ціни на якісні автомобілі для спеціальних цілей.

3

Варіанти автомобілів, що можна придбати за легкою ціною:

 

Вигода від 50 196 грн*

Головна задача: доставляти водієві задоволення!

Ідеальний асфальт, сніг, пісок або бездоріжжя. З Amarok ви отримаєте задоволення на будь-якій дорозі у будь-яку погоду. Маневреність, достатній кліренс, система постійного повного приводу 4MOTION, 8-ступенева КПП та дизельний двигун 2.0. TDI або 3.0 V6 TDI, які перетворюють Amarok на короля дороги. 

 

Вигода від 27 500 грн*

Caddy - універсальний комерційний автомобіль в компактному, але дуже місткому кузові.

 

Вигода від 47 882 грн*

Цільнометалевий фургон Crafter Kasten відрізняється рекордною для класу місткістю, найбільш продуманою системою кріплення вантажу, в тому числі і під дахом, найкращою підготовкою для подальшої установки полиць. стелажів і шаф. Цей фургон  - практично еталон. 

 

Вигода від 41 500 грн*

Уже понад 70 років Transporter розвивається та росте зі своїми задачами. Саме тому на сьогодні його вантажний відсік став функціональним та універсальним як ніколи. Автомобіль пропонується з двома колісними базами і трьома варіантами даху, максимальний об'єм вантажного відсіку становить 9.3 м3 , а вантажопідйомність може сягати 1400 кг. 

 

Multivan та Caravelle

Вигода від 41 658 грн*

Місткий салон з можливістю гнучкої організації простору та першокласним оздобленням вражає, а надсучасні мультимедійні системи і передові системи підтримки водія у поєднанні з економічними двигунами відповідають найвищим вимогам.

 

*Сума вказана в національній валюті станом на 05.06.2020 р. за комерційним курсом АТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК". Дана сума є орієнтовною. За більш детальною інформацією звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Volkswagen  (Фольксваген) в Україні.

Пропозиція дійсна до 31.08.2020, фінансування в гривні, аванс від 30 % вартості авто, термін на 1 рік, з другого року річна ставка - 18,99 %.  Послуги фін лізингу надає ТОВ «Порше Лізинг Україна» (ліцензія, розпорядження Нацкомфінпослуг № 1314 від 25.04.2017).   Кредитує ТОВ «Порше Мобіліті» (ліцензія, розпорядження Нацкомфінпослуг № 2199 від 01.06.2017)

 

Віктор
Учускін

керівник корпоративного відділу
Телефон: +38 050 388 18 90
Мобільний телефон:
Факс:

Станіслав
Смирнов

Продавець - консультант
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.