Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. с.Чорнобаївка святкує день народження.
10.10.2018
Подія

с.Чорнобаївка святкує день народження.

29 вересня село Чорнобаївка відсвяткувало своє 236-річчя.

1

З нагоди свята для місцевих жителів влаштували концерт, була розгорнута яскрава ярмарка місцевих майстрів Чорнобаївка декоративно-прикладного мистецтва, а також організовані майстер-класи для дітей і дорослих. На свято було запрошено багато важливих гостей, серед них директор Volkswagen Центр Херсон Бодурдінова Галина.

Кожен рік Volkswagen Центр Херсон вітає Чорнобаївську громаду з усіма святами, день народження селища не є винятком.  Окрім яскравих вражень керівництво Volkswagen Центр Херсон виділяє кошти на найнеобхідніші потреби селища. Цього року - це поміч у встановленні вікон у дитячому садочку.

.Як наголосила директор Volkswagen Центр Херсон Бодурдінова Галина :-« Діти - це наше майбутнє. Їх щастя та здоров’я це цілком відповідальність дорослих, тому, щоб наше майбутнє було у безпеці та затишку, ми вирішили докласти усіх зусиль для здійснення цього. Я сама мати, і добре розумію наскільки важливо щоб діти не хворіли. Тому ми даруємо вікна дитячому садку,  а тепле і затишне приміщення дитячий садок, в якому діти проводять більшу частину дня, є прямою запорукою здоров’я .»

Вітаємо Чорнобаївку зі святом! Нехай щастя, любов та достаток живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині в селі Чорнобаївка.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.