Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Рішення для подорожей Volkswagen
08.10.2020
Все про аксесуари

Рішення для подорожей Volkswagen

Практичність, комфорт й універсальність: інноваційний комплект обладнання для подорожей пропонує різноманітні можливості застосування, сприяє підтриманню порядку в салоні та забезпеченню належної оглядовості.

0

Рішення для подорожей від Volkswagen дають змогу пасажирам заднього сидіння зручно й без зайвих зусиль користуватися важливими елементами. До складу рішень входять базовий модуль, що кріпиться на стійках підголівників переднього сидіння, та різні додаткові модулі, доступні за доплату.

Перелік модулів включає, зокрема, складаний вішак для одягу, міцний гачок для сумок, регульовані тримачі для планшетів різних виробників або відкидний столик з підставкою для напоїв. Один тримач, багато можливостей: усі модулі в разі потреби легко кріпляться до базового модуля та змінюються.

Універсальний тримач для планшетів
 Зручний та універсальний пристрій для задньої частини салону. Можливість вибору придатного для управління положення в будь-якій ситуації, розташування в портретній та альбомній орієнтації з регулюванням кута нахилу гарантує найкращі умови для користування планшетом. Можливість використання в поєднанні із захисним чохлом.

Тримач для екшн-камери
Зафіксуйте найяскравіші моменти поїздок без жодних перешкод за допомогою тримача для екшн-камери з комплекту обладнання для подорожей.
У подорожах чи на гоночній трасі - неймовірно чіткі знімки із салону автомобіля допоможуть задокументувати ваші враження від керування. Завдяки можливості повертатися на 360° ваша екшн-камера не пропустить жодної події. 

Базовий модуль

Тримач для iPad

Вішак для одягу

Відкидний столик

Гачок для сумок

Максим
Тимошенко

консультант відділу додаткового обладнання та аксесуарів
Телефон: +38050 388 07 08
Мобільний телефон: +38050 318 01 13
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.