Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Спеціальні пропозиції від Volkswagen
25.06.2019
Новини від Фольксваген

Спеціальні пропозиції від Volkswagen

Новий Touareg з вигодою - до 272 710 грн.

2

Комплектація Ambience:
Touareg у комплектації Ambience пробуджує Ваші почуття завдяки розкішним накладкам з дерева з відкритими порами Olivesche та елементам з оббивкою зі шкіри Vienna теплих відтінків кольору. Бежева декоративна строчка, металеві накладки порогів, 18-дюймові легкосплавні диски та хромовані смуги на кузові підкреслюють вишуканий зовнішній вигляд автомобіля. За бажанням Ви можете обрати інший варіант оздоблення, наприклад — деревиною з відкритими порами Walnuss та вишуканою шкірою Savona двох відтінків та сидіннями ergoComfort. 

Комплектація Elegance:
Екстер'єр Touareg у комплектації Elegance набуває лоску завдяки 18-дюймовим легкосплавним дискам з відполірованою поверхнею та хромованим смугам на решітці радіатора, бокових вікнах та порогах. У оздобленні інтер'єру переважають світло-сірий або блакитний та елегантний чорний кольори - наприклад, оздоблення з алюмінієвими елементами та оббивка шкірою Vienna зі строчкою контрастного світло-сірого кольору. Ви можете обрати ще один варіант оздоблення інтер'єру: елементи з оббивкою зі шкіри Savona, зручні сидіння ergoComfort для водія та пасажира спереду, а також декоративне оздоблення з виразними контурами деревиною Silver Birch.

Touareg у комплектації R-Line не залишає байдужим. Особливі елементи оздоблення підносять його по-справжньому спортивним автомобілем.

Виразний передній бампер з характерними для R-Line С-подібними формами та логотип на решітці радіатора виділяють Touareg з-поміж інших. Touareg R-Line привертає до себе увагу з першого погляду завдяки елементам дизайну R-Line на дверях, оздобленню колісних арок у колір кузова та глянцево-чорному дифузору з хромованим оздоблення випускної системи.

Салон Touareg у комплектації R-Line приваблює не лише з першого погляду, але й з першого дотику завдяки багатофункціональному шкіряному керму з підігрівом і логотипом R-Line та алюмінієвими декоративними вставками Silver Wave. Прогресивний образ доповнюється оздобленими логотипом R-Line накладками порогів, які додатково можна оснастити підсвіткою, та накладками на педалі з нержавіючої сталі.

Розкішні сидіння, оббиті шкірою Savona двох відтінків зі вставками зі шкіри Carbon Style, додають образу салону динамічності. Оббивка зі шкіри Vienna зі строчкою кольору Kristallgrau дійсно запалює серце. Усі запропоновані варіанти сидінь спереду прикрашені логотипом R-Line. Більше того, якщо Ви обираєте один із запропонованих варіантів сидінь, стеля у салоні буде виконана у чорному кольорі зі строчкою Kristallgrau. Панель приладів, кермо, центральний підлокітник та селектор трансмісії виконано у спортивному стилі в комплекті для R-Line.

Пакет оздоблення кузова R-Line Екстер'єр для комплектацій Elegance та Ambience є чітким втіленням сильного та домінуючого характеру Touareg. Пакет включає спеціальні елементи R-Line, що є ідеальним рішенням для тих, хто хоче справити враження на оточуючих.

За детальною інформацією звертайтесь до менеджерів салону

 

Олексій
Бобощенко

керівник відділу продажу автомобілів
Телефон: (050) 388 18 91
Мобільний телефон: (067) 552 58 51
Факс:

Володимир
Тимошов

Продавець - консультант
Телефон: (050)3881899
Мобільний телефон: (067) 5525855
Факс:

Станіслав
Cмірнов

Керівник відділу Das WeltAuto
Телефон: (095) 277 59 00
Мобільний телефон: (067) 553 69 00
Факс:

Віктор
Учускін

керівник корпоративного відділу
Телефон: (050) 388 18 90
Мобільний телефон: (067) 552 58 42
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.