Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Ніхто не любить бути засліпленим.
23.06.2018
Світ Фольксваген

Ніхто не любить бути засліпленим.

Сенсаційний: виразний дизайн світлодіодних матричної оптики IQ. Light нікого не залишить байдужим.

фара тоуарег

Окрім основних функцій - ближнього та дальнього світла - можна увімкнути й вимкнути спеціальні окремі світлодіодні сегменти за допомогою матричної технології. Вони пропорційно розсіюють світло в залежності від ситуації на дорозі.

Коли Ваш автомобіль рухається з увімкненим дальнім світлом, камера виявляє транспортні засоби, які рухаються попереду або позаду. Центральні світлодіодні сегменти регулюються таким чином, щоб Ви безперервно рухалися з увімкненим дальнім світлом, не засліплюючи інших учасників руху. За умови наближення до дорожнього знаку, сегмент, який підсвічує дорожній знак буде світити з меншою інтенсивністю, щоб Вас не засліпив відблиск від дорожнього знаку.

Незалежно від того, в місті чи за його межами, обганяєте інший автомобіль на головній дорозі вночі або рухаєтесь по автомагістралі за холодної погоди: ширина, розповсюдження світла та інтенсивність сегментів світлодіодних матричних головних фар IQ. Light адаптуються до будь-якої ситуації. Матрична технологія дозволяє підсвітити дорогу краще, а тому забезпечує вищий рівень безпеки та спокою під час водіння. 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.