Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Грандіозний захід пройшов 6 вересня в Херсоні, компанія Volkswagen Центр Херсон представила оновлений Volkswagen Touareg 2019 модельного року.
07.09.2018
Подія

Грандіозний захід пройшов 6 вересня в Херсоні, компанія Volkswagen Центр Херсон представила оновлений Volkswagen Touareg 2019 модельного року.

Автомобіль який перевершив усі очікування клієнтів!

презентация

Дизайн нового Touareg орієнтований на майбутню концепцію ідеального стилю, якого дотримується Volkswagen. До головних особливостей цієї концепції належать перші в історії Volkswagen матричні LED - фари IQ.

Volkswagen Touareg, на думку багатьох присутніх краще, що сьогодні пропонує автомобільний ринок. Він став продовженням смартфона, дозволяє вирішувати щоденні завдання ще швидше, ще легше, ще простіше.
Численні інноваційні елементи оснащення, такі як, наприклад, активна система компенсації кренів, світлові матричні фари, система нічного бачення, все це значно відрізняє дану модель від попередньої.

Німці знищили субординацію між брендами, встановивши в новому Touareg 15 дюймовий мультимедійний екран з розпізнаванням жестів, такого немає навіть в старших Audi, стерши тим самим кордон між брендами.
На презентацію нової моделі прийшло понад 300 гостей. Закрите світський захід був присвячений не тільки виходу нової неймовірно потужної моделі, яка задала тон всьому світовому автопрому, а також 7 річчя салону.

Гостей центру, зустрічали, пригощали й дивували.

Крім традиційних розваг, в шоу-програмі брав участь робот зі штучним інтелектом - Kiki, який не тільки міг підтримати розмову на будь-яку тему, але і провести консультацію по автомобілю Volkswagen Touareg як повноцінний менеджер. Розробники стверджують, що незабаром такі роботи будуть більш звичними в якості менеджерів з продажу.

Гостей розважали, група LAFESTA, яка є одним з найстильніших музичних проектів Східної Європи. Група LAFESTA .виступала на одній сцені з Jamiroquai, Shade, Lara Fabian, Louie Vega, Inusa Dawuda, De-Phazz, Garou, Candy Dulfer і для багатьох відомих світових брендів. І Андрій Доманський - ведучої телеканалу «Інтер».

Завершальною нотою презентації став іменинний 30 кілограмовий торт.

Море задоволення і слова подяки від клієнтів звучали під час і після заходу за прекрасно проведений час в колі друзів. Партнери компанії Volkswagen Центр Херсон «Арсенал Страхування» і «De'Longhi Україна» брали участь у створенні даного свято..

В честь 7 річниці, Volkswagen Центр Херсон дарує кожному клієнту, який купить New Touareg в вересні комплект анти гравійної плівки.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.