Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Golf GTI у салоні
18.10.2021
Світ Фольксваген

Golf GTI у салоні

Кінські сили, які бентежать до "мурашок".

апрол

Сформуйте власну думку щодо нового Golf GTI або ТОП - 5 причин обрати його:

Image
Image
Image

Двигун Golf GTI пропонує максимальні характеристики та працює із самовіддачею. Ви можете досягти максимальної швидкості у 246 км/год з потужністю у 245 к.с. Golf GTI необхідно лише 6,2 секунди для розгону від 0 до 100 км/год.

Image
Image

Коробка передач із подвійним зчепленням DSG із новим селектором shift-by-wire пересвідчуються у безперервному задоволенні від керування. Настільки безперервному, що Ви й не помітите із якою швидкістю Ваш автомобіль перемикає передачі, завдяки чому в тому числі знижує витрати пального. 

Поступове, точне нарощування тиску гальм робить повороти ще більш спортивними, швидшими та точнішими. Це реалізовано завдяки технології електронного блокування диференціала XDS+.
Інтер'єр має безапеляційний GTI вигляд. В той час, як спортивні сидіння вкриті витривалою тканиною Scale Paper, червоні акценти акуратно розставлено по всьому салону: від шкіряного керма до килимків.

Image
Image

Багатофункціональне спортивне кермо із сенсорними клавішами та "пелюстками". Класичні кнопки поступово поступаються своїм місцем сучасним та технологічним клавішам зі зворотним зв'язком із вібровіддачею.


0952774760

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.