Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Безсумнівна перевага. Volkswagen Multivan.
14.01.2020
Новини від Фольксваген

Безсумнівна перевага. Volkswagen Multivan.

Кмітливі онлайн-сервіси, першокласні мультимедійні комплекси та кліматичні системи – усе це перетворює Multivan на оптимального партнера для бізнесу і дозвілля.

1

Високоякісні матеріали і першокласне оздоблення створюють у салоні автомобіля неповторну атмосферу, особливо помітну по новій передній панелі. Новими медіасистемами з інтуїтивно простим сенсорним інтерфейсом можна управляти за допомогою клавіш на оздобленому шкірою багатофункціональному кермі. Завдяки системі App Connect сумісні додатки у вашому смартфоні відображатимуться на екрані медіасистеми.

Безліч дрібниць зробить ваше спілкування з Volkswagen Multivan ще більш приємним. повністю світлодіодні фари полегшать тривалий рух по трасі в темний час доби, а трьохзонна система клімат-контролю з додатковим автономним обігрівачем салону в будь-який час року гарантує ідеальну температуру всередині автомобіля, розрахованого на перевезення семи чоловік. А повний привід 4MOTION (опція) гарантує чудове зчеплення коліс, оптимальну курсову стійкість та керованість навіть у найскладніших умовах, як-от на гірських серпантинах чи на снігу. 

Додатковий комфорт забезпечують онлайн-додатки з пакета Guide & Inform. Нова технологія volkswagen Media Control дозволяє перетворити смартфон чи планшет на пульт дистанційного керування мультимедійною системою. Нова цифрова конференц-система полегшує спілкування водія із задніми пасажирами. А новий комплект для підключення мобільного телефону Comfort гарантує постійний якісний зв’язок. 

Віктор
Учускін

керівник корпоративного відділу
Телефон: +38 050 388 18 90
Мобільний телефон:
Факс:

Станіслав
Смирнов

Керівник відділу Das WeltAuto
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.